Modalități de plată

1. Plata cu CARD DE CREDIT / DEBIT

Platile online pe www.recprint.ro se pot efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel, informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele recprint.ro

2. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR (ORDIN DE PLATA)

La ghiseul bancii sau prin Internet Banking.

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de EMA RANCRIS PROFESSIONAL PRINT SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.

Pentru o procesare mai rapida a comenzii dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti documentul care atesta plata efectuata sub forma de poza sau document bancar scanat pe adresa de mail: contact@recprint.ro.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, sunt necesare actul de identitate si stampila firmei sau o imputernicire semnata si stampilata.

Dacă alegeți ca metodă de plată Transfer bancar veți primi in email contul unde se poate face transferul.

3. PLATA NUMERAR LA LIVRARE

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: „Plata la livrare”.

Optiunea de numerar la livrare (plata ramburs) – poate fi efectuata doar la produsele standard pana la limita de 1.000 lei (TVA inclus).

Pentru comenzile care conțin produse la dimensiuni personalizate, nu se poate alege această modalitate de plată.

4. PLATA NUMERAR LA RIDICARE de la sediu firmei.

Produsele se pot ridica și de la adresa: Șoseaua Sibiului, nr 48, spatiu comercial, Mediaș, jud. Sibiu, si se poate face plata în numerar.